Valborg

Kom nyss hem från kvantum, vi har handlat lite inför ikväll. Blir att "chilla" och om vi orkar drar vi och ser på den kända majbrasan. Nu ska jag börja fixa mig lite smått och sen drar jag iväg till ida, hon var så snäll och att hon kunde sminka mig sen efter det drar vi till julias systers lägenhet och gör tacos! Kvällen avslutas mest troligt hos julia, mellan två sängar, i en springa. Det är min standarplats ;)


Ha en bra valborg


Atom och kärnfysik

Det får gå som det går imorgon, för nu är jag less på att plugga fysik. Atom och kärnfysik för att vara exakt. Men, jag gick igenom frågorna två gånger, that´s it. Är för mycket annat som snurrar runt i min skalle, är väldigt väldigt ofokuserad så det får gå som det går imorgon. Nu blir det mest troligt en lång dusch, en god kvälls fika och ett telefonsamtal sen dejtar jag sängen direkt. Måste bara tillägga att den som kom på att man ska ha fysik, biologi och kemi är säkert vetenskapsmän och blabla, så det är säkert jättebra, men att man måste ha det i skolan?



Syskonen Mattsson, right?
Gissa vem som är jag? ;)

Gud som haver barnen kär ser till mig som liten är vars jag än i världen vänder står min lycka i guds händer lyckan kommer lyckan går du för blir min fadervård amen


Jag vill ha sommar nu
Inte imorgon, inte om nån vecka.
Utan nu

Klänning


Köpte/fick en klänning som jag ska ha på skolavslutningen. Den var faktisk helt okej nu när jag tänker efter, fast det dåliga är att den kommer från en billig affär, eller en affär där många i min ålder handlar, så det känns som att många kommer ha en likadan. Men jag hoppas att det inte finns så många i min omgivning som har den!

Stan


Snygg tröja/klänning va?
Tror inte att det inte kliade i fingrarna när jag såg den, men jag som har lovat mig själv att inte köpa "vinter kläder" avstod från denna läckra. Hur som helst är kommer den från bikbok!


Slutade elva idag, sen efter det for jag iväg med mamma och handla lite m.m. Sen hinner jag inte bara mer än hem och sen bär det iväg igen och denna gång in till stan. Där träffar jag först jens och går med han ett litet tag. Senare möter jag upp linnea och ännu senare nils. Så inprincip kan man kortfatta dagen med att jag har strosat omkring på stan. Alldeles strax ska jag börja plugga no, eftersom vi har prov/läxförhör imorgon. Men först ska jag se ett the hills avsnitt!

Stulen mobil


Idag på skolan tappade Ida bort sin mobil. Jag lovar att vi gick omkring hela dagen och letade efter den men ingen lycka där va, hur som helst slutade det hela med en polisanmälning. Det värsta av allt är att vi har några misstänkta, men inget som vi kan bevisa än men snart så kan vi nog det.. ;) Alltså det var någon som hade snott den om jag säger så, förstår inte vem som skulle vilja ha en mobil? Eller jo det förstår jag, det var också en bra och snygg mobil så..

Jaja, själv skulle jag nog dö om jag tappade bort min mobil. Aldrig, aldrig, aldrig att jag tänkte släppa blicken från den nu. Puss på min älskade mobil ;) Nej, men nu ska jag bort en sväng och sen hemåt och plugga röven av mig, bokstavligt talat. För imorgon har vi spanska prov. Wish me luck!

Go' jävla morgon


Haha, att vara "seriös" på bilder har aldrig riktigt varit min grej
Så resultaten blir oftast såhär. Tex om jag tar tio bilder på mig
så är typ 1 eller ibland 2 stycken seriösa, och dom andra oseriösa ;)

Nu ska packa ner mina skolböcker och bege mig till skolan! Höres people

Converse



Detta är mina absoluta favorit skor, även fast dom redan blivit utnötta och
skitiga så in i norden. Men, dom är också väldigt sköna för att inte tala om snygga!

Som vilken annan tisdag


Längtar till sommaren, men snart är den äntligen här!


Idag har det varit som vilken annan tisdag som helst, förutom att vi fick sluta ett pass tidigare eftersom lena våran svenska lärare var sjuk och gick hem. Lite glädje där. Har nyss ätit middag vilket betyder att snart blir det till att ta upp skolböckerna, rättare sagt spanskan. Men tänkte fördröja tiden så länge som möjligt innan dess. Till exempel göra nils irriterad och sitta och skriva hur länge som helst, eller kanske börja kolla runt på alla bloggar och hemsidor.
Men nej det ska jag inte göra, men appropå hemsidor, jag måste ta mig en titt på stan nån dag här i veckan och leta efter skolavslutningskläder och balkläder. Men nu ska jag göra nils glad genom att ge han datorn, skriver väl ett inlägg senare eller nått liknande med några bilder dessutom.


Förövrigt tänkte jag bara säga att jag redan taggar inför helgen, eftersom jag tror att den kommer bli grym!

Top model

Tar en pause från pluggandet, (det lilla som jag gjort..) och bänkar mig framför tv:n med mackor och varm choklad, det är ju trots allt top model! Sen får jag ta ut mina sista krafter och plugga so fram tills jag däckar i sägen. Jag är i alla fall klar med spanskan, något positivt. Även fast det säkert är massa fel, men har i alla fall gjort mitt bästa så man får väl inte klaga ;)


Sen är jag allmänt less på en viss grej, ni borde veta bättre? Men det är som det är, bara att gilla läget.

Hittade

Kollade lite bloggar och hittade den här låten på carros blogg, tyckte om texten och för att jag blir lite påminnen om den (a) Men det var bra faktiskt!

Smile - uncle kracker:

You´re better then the best
I´m lucky just to linger in your life
Cooler then the flip side of my pillow that´s right
Completely unaware
Nothing can compare to where you send me
Lets me know that it´s ok yeah it´s ok
And the moments where my good times start to fade

You make me smile like the sun
Fall out of bed sing like a bird
Dizzy in my head spin like a record
Crazy on a Sunday night
You make me dance like a fool
Forget how to breathe
Shine like gold buzz like a bee
Just the thought of you can drive me wild
Ohh you make me smile

Even when you´re gone
Somehow you come along
Just like a flower poking through the sidewalk crack and just like that
You steal away the rain and just like that

You make me smile like the sun
Fall out of bed sing like bird
Dizzy in my head spin like a record
Crazy on a Sunday night
You make me dance like a fool
Forget how to breathe
Shine like gold buzz like a bee
Just the thought of you can drive me wild
Ohh you make me smile

Don´t know how I lived without you
Cuz everytime that I get around you
I see the best of me inside your eyes
You make me smile
You make me dance like a fool
Forget how to breathe
Shine like gold buzz like a bee
Just the thought of you can drive me wild

You make me smile like the sun
Fall out of bed sing like bird
Dizzy in my head spin like a record
Crazy on a Sunday night
You make me dance like a fool
Forget how to breathe
Shine like gold buzz like a bee
Just the thought of you can drive me wild
Ohh you make me smile
Ohh you make me smile
Ohh you make me smile


Black n' white

Dum som jag är så kollade jag fel när jag checkade igenom på vilken linje det blir att gå till hösten. Kom faktiskt in på natur! Wiho! Fast det är fortfarande bara premilinärt men ändå ;) .. Mitt hjärta lättades lite där i alla fall

Nu ska jag i alla fall sätta mig ner och ta i tur med spanska inlämningen som ska vara inne imorgon, efter det blir det middag och ännu senare en massa so plugg




Gårkvällen


Gårkvällen började med detta plus "potatisbollar"
Sen blev det konsum m.m


Vi spelade spel lite mer än halv natten också, blev många förlust från min sida..

Även fast vi kanske inte alltid gör "nått speciellt" så är det alltid kul att vara med dom här brudarna i alla fall. Till och med att spela hederliga gammla spel är kul då ;)

Videoklipp


Börja med vals drygt tre på natten? Varning för lite he-he-he klipp




Dålig humor


Okej, två videoklipp
Bilder kommer senare

Söndagar = vilodag?


Sitter här och är allmänt glad och pigg! Äter som ni kanske ser naturgodis och dricker pepsin som är kvar sen igår. En sak som är lite jobbigt är att jag alltid plockar "vita" godisar när jag köper naturgodis, och efter ett tag så blir man dö less på att det bara är vita. Haha ;)

Annars så vaknade man upp hos en viss julia idag och jag och ida begav oss hemåt där vid halv tolv imorse, annars hela dagen har jag sovit, sovit och återigen sovit. Så nu är jag pigg som en mört. Men tänkte ladda upp nån video och lite bilder från igår nu

BAAAAAAAAJS/IDA

Hallåhallå, sitter hos julia just nu. Vi ska käk alldeles strax väntar på att all mat ska bli klar, men gott blir det nog! Annars då? Ida hälsar bajs till alla som ni kanske såg på rubriken ;) 
Sen ser vi även hockeyn lite smått, heja hv!!!! 


Nu blev käket klart i alla fall, byeeeeeeeeeeee ;)

Bio

Först:
Äntligen fredag!

Sen:
Fått reda på de premilinära intagen på gymnasiet. Ingen natur för min del, förstår inte riktigt varför? De är folk som har lägre poäng än mig som kom in och inte jag? Haha, känner mig lite mobbad. Kommer typ in om nån backar ur. Men kom in på allt annat i alla fall så det borde väl funka ändå.

Nu:
Ska jag iväg på bio som kommer att bli kul och gott, om jag får snacks ;) Annars är jag allmänt glad över att det är helg och jag känner på mig att det kommer bli en bra helg förutom att jag saknar min älskling :(


<3<3<3




Killen på bilden är grym


Svensk också, vilket är nice. Typ första svensken som är framgångsrik i nba!

Skratt

Visste ni att... ett gott skratt förlänger livet, man brukar säga så iallafall, och det är faktiskt sant! Genom att skratta minskar man stressen, stärker immunförsvaret, förbättrar hjärnans funktion och skyddar hjärtat. Så passa på att vara glad och skratta ;)



Sen vill jag bara tillägga lite punkter

  1. ke$ha har väldigt fint hår
  2. jag längtar till eclipse och den andra sex and the city filmen ska har biopremiär i sommar
  3. kellan lutz är grymt snygg när han nyligen modellat för CK


Nu ska jag ta mig varm choklad och mackor, samtidigt som jag ska titta lite på hockeyn.
Ciao!



Blåa naglar och spel förlust

  • Skola
  • Telefon
  • Tupplur
  • Målat naglarna


Så har min dag sett ut hittills, däremellan har jag och hiba även förlorat i ett mattespel under matten. Jag hatar verkligen att förlora, så man kan säga att jag var lite små tjurig efter det. Nu blir det käk och efter det en sväng förbi helex med ida!



Knäckebröd och varm choklad

När man hör ordet knäckebröd tänker de allra flesta att det inte är gott. Vanligt bröd är mycket godare osv.. Men! Jag har börjat älska knäckebröd med ost på och sen varm choklad till det! Kanske inte låter så gott, men tro mig, det är värt att testa!;) Fick till exempel ida att äta det idag och hon tyckte att det var hur gott som helst!

Veckans ros går till... Knäckebröd och varm choklad ;)

 +


Besked

Fick nyss ett glädjande besked utav mamma och det var att jag ska nånstans typ hermilinen(?) eller nått sånt imorgon, och gissa vad jag ska göra då?

Undersöka min hals! Är jävligt glad över det, för det är sååå jävla jobbigt att låta såhär och sen gör det ont när man sväljer så förhoppningvis är det inte länge kvar nu innan mina halsmandlar ryker!! ;)
Hahah, kan ni förstå hur glad man blir?
Tror inte det, men SÅÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄR glad.


Lördag


Ska börja fixa mig alldeles strax. Blir nog en mysig lördag kväll, antingen så umgås jag med två av mina underbara vänner + filmer och snacks, annars blir det en hemmakväll. Beror helt enkelt på vad mamma säger och tycker.


Ha en bra kväll!


Helg

Har bara en sak att säga:
HELG!x1000

En sak som gjorde det hela lite bättre var att vi fick sluta tidigare idag på skolan, eftersom alla killar i klassen var borta. Endel var lediga och några var även skolkandes, och det hela slutade med att vi inte hade någon musik och vi fick sluta vid ett tiden?


Konst?


Armband


Bc kom med det här armbandet en dag till skolan, och gissa vad? Det var till mig ;) Eller hon hade först ett och då kommentera jag det och då sa hon att jag också kunde få ett, gulligt


Sjuk

Till och börja med vill jag bara säga att jag sjuk, och har varit det hur länge som helst. Med "sjuk" menar jag uppsvälld i halsen och haft ont i halsen, vilket gör som att jag inte låter som mig själv. Sen trots det så har jag gått och blivit sjukare, är snuvig som tusan just nu! Det är jobbigt som fan eftersom jag knappt kan andas normalt, haha. Låter lite fult, men så är det

Ska i alla fall samla mina krafter och orka med sista skoldagen imorgon, vi har nämligen matte nationella. Sen slutar vi skoldagen vid två, och äntligen helg. Kul att man blir sjuk till helgen? Eller..





Super nya...

Haft tre lektioner idag, engelska (där jag gjorde bort provet och filmanalysen), slöjd och sen har jag även åkt skidor. Det gick faktiskt bättre än jag trodde. Efter skolan for jag in till stan med ida och julia, vi fick skjuts in av linnea när hon ändå var ute med bilen. Först stannar vi vid ett trafik ljus och försöker komma ut ur bilen, först hoppar ida ut, sen kommer julia ut, och sen i farten är jag tvungen och hoppa ut. Samtidigt som jag hoppar ut från bilen så for min plånbok ut från min jackficka. Smart där, men ringde tillbaka den senare, ringde, jo ni hörde rätt. Det är ju så att jag har den supernya plånboken som man kan ringa, visste ni inte att det fanns såna eller? ;) Nja, okej. Nu spårar det lite. Men ringde hur som helst till linnea så fick hon komma tillbaka med den.

Vilket ointressant inlägg, handlar typ om en plånbok, och lektioner. Men jag har faktiskt mycket vettigare saker att skriva om senare när jag kommer hem! För då ska jag ladda in några bilder också, så håll utkik


Nu ska jag i alla fall ta och packa väskan för jag ska åka och träna på helex nu med en viss ida!
Det är nice
Ciao


Längtan


Jag längtar efter sommaren, tänk sena sommarkvällar med underbara vänner/pojkvännen! Hur underbart låter inte det? Tänk att kunna gå ut i shorts och linne, känningar, bada utomhus, ligga i stranden, grilla, det gröna gräset, fotboll, glass, långpromenader, solbrännan, resa bort, även getingarna plus myggorna och bara njuta av att det är varmt och skönt ute. Det är nice, riktigt nice!

Plugg


Jag har såååhär mycket plugg, imorgon ska jag nämligen göra ett stort engelska prov, och göra en annan grej i engelskan där man ska skriva litegrann. Har inte börjat plugga som vanligt, men tänkte ta och sätta mig ner alldeles strax och drömma mig in i pluggets värld. Det återstår och se hur det kommer att gå.

Idag på skolan hade jag utvecklingssamtal också, det bestod mest av en massa prat och tjat, speciellt om att jag måste höja min närvaro. Vilket jag kommer göra, mamma, jag vet "straffet" annars. Jo, och så var det väl med det. Åt middag nyss och blabla, nu börjar det blir ett lite längre inlägg som jag vet kan vara väldigt jobbigt att läsa om det inte är så intressant, så jag avslutar mina rader här.

Ha en bra kväll allihopa!


Kokosnöt


Nån dag här under lovet provade jag att äta en kokosnöt för första gången! Det smakade väl inget vidare precis.. Det var nog mest roligt att få upp själva nöten, tror minsann att nils försökte få upp den med hammare, spik, såg, och ja listan kan nog göras lång. Men efter ett tag fick han upp den, och då minsann mina kära läsare fick jag smaka en bit.
Så jag har kommit fram till att koksnötar(?) är inget för mig, att det tar lång tid innan man kan äta dom, plus att det är inte värd så lång tid eftersom det inte smakade något vidare

Basket


Om jag ska vara ärlig så saknar jag basketen, träningarna, matcherna, laget.
Men jag har gjort mitt val, och det var att sluta. Jag ångrar det ibland mer och ibland lite mindre. Måste ju även säga att man blir lite stolt och även avis när de visar sig att dom slutar två i USM! Snyggt jobbat brudar iallafall.


Plus


Inomhusfestivalen minus 30 som var för några veckor sen.


Vaknade idag utav att solen lyste in i mitt rum så jag inte kunde somna om, gick ner och åt frukost. Sen till min glada förvåning märkte jag att det var 11 plus grader ute. Vilken vårkänsla, asfalt på gångvägarna samt blivägarna och man kan se lite gräs runt vägkanterna. Det är stora + för om jag räknat rätt så är det bara 61 dagar kvar till sommarlov också!



Ännu en gång

Dags för att "börja om" med bloggar och skit. Så nu har jag skaffat en ny blogg, och visst kommer designen att bli ändrad m.m men orkar inte börja med det nu. Så ni får nöja er med den som är nu..

Kom hem nyss iallafall, for iväg med julia. Vi fikade och pratade på, fick några glada skratt, och hade några djupa samtal. Kändes behövligt, men tröttheten tog över nyligen så for hemåt, och nu sitter jag här framför datorn. Blir att dra mig till sängen på en timme eller dylikt, för imorgon på morgonen ska jag träna! Även fast jag har en hals som låter som en häst blandat med en gris.. Det gör ont hela tiden, men snart (eller nångång under tre månader), ska jag få komma till sjukhuset så dom kan kolla lite i halsen och det, 90% säkert på att jag ska ta bort halsmandlarna då. Vilket ska blir skönt!

Men jo, tänkte passa på att säga att påsklovet har gått fort, glada dagar med mat, vänner och släkt kan man väl sammanfatta det hela. På ett ungefär





RSS 2.0