Sömnlös om nätterna och ständig oro.

 

  • Skola
  • Stan
  • Sätta ihop ett skrivbord

Sista punkten blev aldrig klar, inte ens halvklar. Ligger delar lite var som helst uppe i mitt rum. Jag kan då inte säga att jag inte försökte för det gjorde jag faktiskt, ungefär två timmar. Utan framgång. Ohändig kan man också kalla det.


Home sweet home

Kom ju hem från skellefteå idag trots allt, har då haft en super helg. Det har då bara varit roligt och underbart. Överraskade janne med att komma en dag tidigare för den delen ;-).

Vi hann med en "misslyckad" grillkväll ..

Och åka linbana[stavning?] och spela fotboll m.m
Hur som helst, jag älskar snubben, han är helt otrolig! =)


Mors dag

Eftersom jag kom hem från skellefteå idag, och alla andra varit på vift så är det först nu vi "firar" mamma eller vad man ska säga. Blev då en god fika, och lite presenter.


TOODAAAY

Haft livräddning idag med skolan.
Det enda jag tänkte på var att inte drukna,
och jag överlevde ;)
Men jobbigt var det men nu är det äntligen gjort i alla fall.


-

Det är ett svek, ett brutet förtroende. Det är en människa som krossat en annan människas hjärta. Ofta utan några slags skuldkänslor eller sympati. Bara klankar över ett självförtoende för sin egna njutning. Det är vidirigt.

La la la la la

Käkade för ett tag sen och innan det rensade jag mitt skrivbord eftersom jag nämligen ska få ett nytt! Mitt gamla var verkligen gammalt och trasigt så det är på tiden. Fast blir väl inget lyx precis, men ett nytt i alla fall.

Annars så ska jag strax iväg och handla med mamma och kanske Linnea, efter det blir det nog till att plugga lite no. Prov på torsdag. Just nu är jag allmänt nervös inför imorgon och känner mig sugen på att dra och träna eller till simhallen, mest troligt så blir det inget utav det. Men appropå träna, ser att vädret har förändrats från regn till solsken! WIHOOO. Ska kanske höra mig för vad det finns och göra ikväll, ser inte ut som nått no plugg, just nu i alla fall.


Biblioteket


Har varit och hämtat mitt bibliotek kort, äntligen, fick även byta till ett helt nytt kort eftersom mitt på mitt gamla kort finns det ett litet kort på mig själv när jag gick i tvåan. Hon i "kassan" sa att jag inte behövde dras med det kortet längre och tur är väl det! ;)

Spotify och vattenfast mascara

Sitter och tröstar mig med spotify eftersom jag inte får bort min mascara. Har försökt få bort den i år och dar,[kanske 10 minuter] utan resultat så tillslut gav jag upp och sen såg jag att mascaran var vattenfast. Typiskt.

Ska alldeles strax börja plugga, har en so-inlämning att göra, som skulle vara inlämnad i fredags.. Hmm, kan då skylla på att jag inte har hunnit göra den i helgen eftersom jag varit hos morfar/stugan. Även om det inte är någon ursäkt.

Hursomhelst, min helg har varit förvårnadsvärt bra förutom söndagen och jag har faktiskt njutit som en gris gör när den leker i leran. Om den njuter då? Jaja nu ska jag väl börja med so:n ska bara ta något att äta först, ciao!


Bild från stugan


Strax

Snart beger jag och min familj oss till morfar/stugan. Blir där över helgen, känner att det är ganska bra tajming nu. Hur som helst så kommer jag nog ha det bra fast kanske snudden till tråkigt i helgen, beror på allt som händer och sker. Lär komma mer uppdateringar och även lite bilder antar jag ;)

Taggar inför ikea imorgon iallafall!

Ha en bra helg allihopa =)


En berättelse kommer lastad


Den här vackra och otroligt färscha berättelsen skrev Julia till mig nån dag här i veckan
Den handlar tydligen om mig också..
Säger återigen tack?

Fast...
Jag skrev en som var mycket bättre till henne.
Rolig för den delen också, men tyckte faktiskt att Julias var ganska rolig den med ;)

Less

Tog upp engelska boken, öppnade den, läste första rutan, sen gick det inge mer. Min hjärna har sluta fungera förtillfället så tänkte ta tillfället i akt och dra ut och lira lite basket. Blir nog bättre än att bara sittar här hemma och sura för att det går så trögt

Konstig inlägg...

Kom nyss hem från stan, blev en liten tripp dit direkt efter skolan. Hittade dock bara en kjol, inte mer än det, 50 svenska enkronor gick den på. Annars så har vi haft ett ganska jobbigt idrottspass idag och jag har äntligen gjort klart alla delar i engelska nationella! 

Nu sitter jag och ser hockey, sverige-danmark!
Sverige måste, ska och kommer vinna.
Fast danmark har sett ruskigt bra ut under vm..

Men nu ska jag hjälpa med maten, blir kyckligsallad? Jag vet inte riktigt om jag kan kalla det mat dock.. Men bröd och annat till så är det faktiskt ganska gott iallafall!


Fast bullar och ett glas mjölk, det är mycket godare än kycklingsallad ;)

PS. Svergie gjorde mål!!!! =)


Teckningar


Vackra va? ;) Min och julias!

Skola idag, blev klar med mina vantar såhär lagomt till sommaren.. Annars så har jag inte gjort så mycket på skolan, bara chillat på ett ungefär. For in tilll stan efter skolan och påbörjade det eviga letandet efter balklänningar, hittade en men är lite osäker på färgen om den passar mig osv men man blir väldigt frustrerad eftersom man testar flera stycken men de slutar alltid med att man ser ut som en uppsvälld ko blandat med en apa. I alla fall för mig.

Nu ska jag mest troligt ut och göra nått, låter skolböckerna ligga och damma som vanligt. Även fast jag faktiskt borde ta och börja plugga , har inte ens skrivit ut någon fakta till so-inlämningen. Bra jobbat där va! I engelskan ligger jag back gånger 1000, prov på fredag. Grammatik suger bajs.

Nu avrundar jag mina rader och antingen tar mig i kragen och sätter mig ner och pluggar eller drar ut. Jag återkommer med det spännande svaret!;)

"Sommar dikt"

"Livet i en trosa är som för rosa
När hon skulle prosa
Proset försvann när hon stack ner sin hand"

Idag på svenska lektioner fick vi göra sommardikter, ovan är resultatet på en av mina och julias dikter. Den är längre egentligen men kände att det inte riktigt var smart att lägga upp resten, för då skulle väl mamma tvinga mig att ta bort den. He-he..

Känner att jag inte gjort nånting alls som varit vettigt idag. Borde pluggat so och engelska men icket, tar det imorgon istället.


Just nu väntar jag bara på att klockan ska ticka iväg till nio för då börjar nämligen dh. Tror att jag orkar mig till duschen först annars tittar jag lite på hockey, som sverige leder förövrigt!

Three


Tre punkter

  • Jag har svårt för att bli brun. Ser inprincip ut såhär hela året.
  • Våran so-inlämning var till på fredag
  • Skola imorgon och jag slår vad om att vi har kondition bara för att..

Magsjuka

Har haft magsjuka!
Så otroligt äckligt. Men nu är jag på bättringsvägar har fått behålla nästan all min mat idag förutom frukosten. Ska strax äta middag och sen ska jag samla krafter och plugga som en galning tills top model börjar. Har en stor so-inlämning till imorgon och har inte ens börjat.


Basket


Fint väder idag. Igår stod det på hela 29grader när det var som varmast.

Passade på att spela lite basket nere vid skolan. Jag har ju gått i basket men slutade för att jag kände att jag var sjuk hela tiden så jag kom efter så mycket i kondisen osv.. Hur som helst så gick det uselt i början men efter ett tag gick de hyfsat i alla fall.

Nu inväntar jag mat, det blir grillat idag med paprika!
Konstigt nog så har jag typ en kärlek till paprika, när jag väl äter så kan jag verkligen inte sluta äta de..


Duktigt



Klockan ringde vid halv åtta, trots att vi är lediga från skolan idag. Det var nämligen så att jag och ida skulle fara och träna klockan nio imorse, så var tvungen att vakna lite tidigare. Tror att vi var ganska så nöjda med att vi kom upp så tidigt men blev inte så hård träning, men träning som träning.

Fick lite panik på att börja träna igen, har inte varit så bra på det nu ett tag.. Eftersom min snäll mamma sa:
- Lovisa, du måste sluta äta chips och börja träna!
Jaha, så då får jag väl börja träna lite smått, men chipsätande stannar ;)


Uppdatering

Gles uppdatering här va?
Ohja, men jag har faktiskt gjort andra saker. Som försöka njuta av "den sista tiden som är kvar" och att vara i skolan. Har bara lite plugg kvar nu, eller vi har ett JÄTTESTORT engelska prov nästan vecka och en so inlämning. Efter det vet jag bara att jag har lite nationella kvar, annars är det ganska lungt. Men det lär vara plugg in till det sista..

Hur som helst så måste jag bestämt mig till imorgon om jag ska gå på vårbalen eller inte? Jag är kluven, en viss del av mig vill gå och den andra inte. Några säger att man kommer ångra sig om man inte går, men tänk allt jävla tjafs.. Frisyren, klänning, skorna m.m, det har aldrig riktigt varit min grej. Känns också onödigt att lägga ner pengar på en klänning som man ändå bara lär använda en gång.


Nu ska jag fara och handla med mamma, sen plugg och bara chilla.

Hare bra people!

Spanish

Sitter och chillar lite med julia nu, vi har nyligen gjort klart spanskan som är till imorgon. Fast vi har också hunnit med att googla lite roliga meningar så som....
Julia le gusta penes
Lollo amor a caca
Och liknande meningar, men vi säger nog inte vad det betyder men man kan kalla det lollo&julia humor i alla fall ;)

Nu börjar top model så vi hörs senare bloggeeeen!
Btw!!!!!!
Jag fick fem poäng från vg på matte nationella (a) 

Uppdaterar en vacker dag eller om någon timme!


Jätte många bilder...

Jag har jätte många bilder som jag ska försöka stoppa in nån dag som kan sumera helgen, det är bara så att jag inte hittar den jädrans sladden. Men kan texta mig lite då va, igår kväll så skulle vi ju grilla men det hela slutade med att vi åt kall korv och njöt av att det var vår medan vi tog ett X antal både skumma och roliga bilder. Idag har dagen bara rullat på som vanligt och först nu kom jag på vad klockan var.. Inte bra alls, sitter och slö tittar på hockeyn samtidigt som jag vet att jag måste, underteckna måste börja med svenskan som ska vara klar imorgon!
Men ha en bra kväll allihopa, hoppas att de flesta av er slipper plugga åtminstone!



Lägger in en bild som fanns på datan på mig&janne! ;)

Fredag och lördag


Igår blev det tacos och en massa mys bara, faktiskt riktigt skönt att inte göra någonting speciellt. Fast det var ju som ändå speciellt. Hur som helst blev jag väldigt lycklig igår

Idag så for vi (hela bunten) iväg till arcus vårmassa. Gick omkring där i ca 4 timmar, hann med att se ett bröllop för den delen, testa flygfiske, linnea och mamma klippte sig också. Nu ska vi käka i alla fall, blir tomtegröt (risgrynsgröt) för ni som inte förstår, senare blir det att grilla och säkert nån film med goa människor, så en stört skön lördag med andra ord.


Bra låt




Keep it up

"Det gäller att vara stark, att orka, när man ändå inte kan se ljuset. Att orka när det går neråt, att orka när det går uppåt. Även om det känns tungt så finns det värre saker, när du tror att du nått botten, tänk på dina älskade, tänk på alla som bryr sig om dig, hur dom skulle ha det om du inte längre fanns kvar. Du är en älskad person, och på kärlek kommer man långt"



Och nu var det 6 maj


Hoppade in i bilen eftersom jag ändå var hemma från skolan
Mot bilservicen, och tro det eller ej. Men det var mycket fel med vår pärla..
..Så då for vi och fikade på ett café, blev varsin macka och cola!

Blått och svart


Här ser ni en liten del av en av mina vantar som jag håller på att göra i slöjden. Har hållt på med dom en bra tag, fått börja om minst 15 gånger, men snart är dom äntligen klara! Har tummarna kvar bara, wiho!

Mindre bra är väl att jag inte kommer hinna använda dom något fören nästa vinter..

Awesome


Nationella

Har inprincip haft nationella hela dagen, no nationella som var svårt! Även fast en viss johannes tyckte att det var skit lätt ;) Men för min del, så tyckte jag att det var svårt. Har även gjort klart en del i engelska nationella idag också, det gick väl inte heller sådär fruktansvärt bra.

Annars har jag sovit, haft feber och typ ruttnat. Har en hög med läxor som jag borde ha gjort men dom får ligga och samla damm ett tag till eftersom jag ska hoppa in i duschen snart och efter det börjar grey´s anatomy.

Kan tilldela till alla som bryr sig att jag har sökt om till gymnasiet och resultatet blev såhär:
1. Samhälls
2. Frisör
3. Op
4. Natur
5. Medie
Hoppas att jag kommer in på samhälls, trots att jag kommer sänka mig. Hur som helst är jag ganska nöjd med mina val för tillfället. Det kommer säkert hinna ändras också, men jaja. Samhälls är ju en bred linje?

Nog om det.
Uppdaterade mest för att julia tyckte att det var dags, så varsågod julia, här får du din uppdatering!




HK


Jag är less på HK-uppgiften nu, har suttit lite mer än en timme och är fortfarande inte klar! HK måste nog vara det tråkigaste ämnet på skolan, tur att vi börjar gymnasiet snart iallafall! Jag har faktiskt hunnit ganska långt, men än så länge är det bara kladd jag skrivit. Plus att jag har dom jobbigaste frågorna kvar nu.. Vilket betyder att jag kommer missa desperate housewife today, men det är nämligen så att jag måste bli klar med hk idag, för imorgon är det absoult sista dagen att lämna in den, eftersom den egentligen skulle varit inne i måndags..

Men nu ska jag väl fortsätta sitta med huvudet i böckerna. Ciao!

Grönt är skönt


Bilden är från förra sommaren i min stuga. Mitt ute i ingenstans, en liten by vid kalix. Det är faktiskt helt okej att bara åka dit över en helg eller så, inte mer. Förut tyckte jag säkert att det var så mycket roligare att vara där än vad jag tycker nu, men då var jag också mindre. När man blir äldre är man fan inte lika fantasifull och alla andra eller mina fina vänner är hemma i luleå, i "stan" inte ute på landsbyggden. Hur som helst så påminner bilden om sommaren och hur varmt och skönt det är då, och ni mina käraste bloggläsare kanske tycker att det blir ett välda tjat om denna sommar, men snart, äntligen är den här!

Michael Jackson


Satt just och tänkte att jag så gärna skulle vilja se michael jackson live. Det skulle va helt grymt! Men sen kom jag på att han dog för ett tag sen.. Hur kan man glömma nått sånt?

Måndag igen

Så var det äntligen måndag igen?
He-he. Skoldagen var väl som alla andra måndagar sega och tröga. Man är mest irriterad att helgen är över och sen när man sitter där på sista svenska passet så längtar man som en galen tupp efter att få sluta.

Helgen har varit väldigt händelserik, på både bra och dåliga vägar. Ingenting jag känner för att dra upp i bloggen, bara sånt som ni ändå inte har någon nytta av.


En bild från valborg

En bild på idas fin fina ring! Big is beauty

Text n' punkter


Lite punkter som hänt sen igår..

  • Trevlig middag med ida och julia
  • Massa prat/spel/ute/övernattning
  • Film och sen drog jag hemmåt.

Annars så har vi även varit och bada i boden. Hunnit förbi frasses och haft väldigt roligt på bussresan hem. Nu ska jag möta ida och lite sånt, vi hörs!


RSS 2.0