SP1C


En gruppbild från tjejkvällen i fredags.
Tackar gud för att jag hamna i en så bra klass! I fredags så var vi alla samlade hos mabi, vi körde "lekar", vet dock inte riktigt om man ska kalla det lekar ;) och dansade, pratade m.m, väldigt roligt iaf och det är en kort sammanfattning om den kvällen.
Puss♥

HIT&DIT

Jag måste bara säga att jag inte har nån tid alls, stressa hit och dit, HELA TIDEN. Hur som helst har jag firat min bror som fyller år idag och snart ska jag börja packa och ta mig till björx där jag spendernar natten. Vi hörs imorgon, och till dess lägger jag upp ett skit roligt klipp... Verkligen humor (a)


Helg

Fredag idag och kvällen börjar med en tjejkväll hos mabi, blir nog toppen! Ska strax börja fixa mig och lite smått, sen hinna förbi ica och äta pizza till middag, great.

Jag gillar fredag,
och jag ger er en bättre uppdatering med bilder senare inatt eller imorgon.
Puss ♥


Vill ha..



Så ligger det till

Mitt liv består av: skola, skola och åter igen skola. Speciellt nu under dom sista veckorna fram till jullovet. Taggar att det är torsdag imorgon och att vi sluta 12.35, TUMMEN UPP. Helgen ser då ut att bli fin, på fredag ska vi ha "tjejkväll" med temat cocktail party och på lördag är det öppet hus samt att kvällen verkar bjuda på trevligheter tror jag. Så helgen taggar vi till och sen är det bara tre(?) veckor kvar till lov!




M som i musik


En av westlifes nya låter, gillar texten skarpt!

Right?


Tisdag

Egentligen ska jag sluta klockan 5 på tisdagar, men eftersom lärarna skulle på nått möte(?) så fick vi sluta redan 12.35 idag vilket är awesome! For på stan med mamma och letade jackor, resultatet=ingen jacka. Nu sitter jag bara och slöar och funderar på om jag ska ta upp engelska boken och plugga lite till imorgon, eller om jag ska göra det senare?

Men vi hörs när jag har något mer vettigt att säga! ♥


Tankar just nu..

Du tycker att han är speciell.
Han ger dig komplimanger, talar om att du är trevlig osv.
Han förstår, lyssnar och kommer med råd.
Han är ärlig, och ljuger inte om vem han ska träffa eller hittar på någon töntig historia om att han "tappade mobilen"
Du tänker på "han" varje dag, och ler lite smått för dig själv.
Du tänker: inte fan kan jag vara intresserad av han? Eller?..
Han däremot är den typen av kille som gör att du bara är en i mängden, du är som vilken annan tjej som helst. Han tror att han "äger" dig och att du gör allt han ber om.
Men då är problemet?
Om man nu är intresserad av han, ska man vänta ut han eller hoppas på nån bättre? Eftersom det är just HAN du vill ha och (förtillfället) bara han och ingen annan..?


Börjar veckan med...

Lite ögongodis från Channing Tatum




P!nk


Med denna låt drar jag iväg till skolan, vi hörs senare idag!♥

Webbcam


Dessa härliga bilder får avsluta kvällen!
Det är jag och min kära vän Ida på dom i alla fall, och detta var efter allt pluggande, (två timmar kanske?) så hade vi ingen kraft kvar och flummade lite framför camen. SEXY CHICKS... eller?

21 november

Söndag, alltid dessa söndagar..
Vet inte riktigt vad jag ska skriva om helgen? För iprincip har jag inte gjort någonting alls, gårdagen spenderades på stan och senare på kvällen ute. Blev en relativt tidigkväll, eller jag kom hem vid elva(?) sen efter det så höll jag mig vaken ett bra tag, la mig i sängen vid tre tiden iaf.

Nu idag ska jag fara iväg till helex och dansa och sen senare ikväll lär jag vara med ida och då måste vi plugga, plugga och återigen plugga. Har nämligen redovisning imorgon och vi har bara börjat lite grann..


-

why are you trying so hard to fit in, when you born to stand out?

Tampa, Florida

Igår när vi satt och käkade middag så drog jag upp att jag ville fara till england eller florida till sommaren och stanna där hela sommarlovet, eller halv får se lite hur det blir. VET NI VAD?!?! Mamma verkar faktiskt tycka att det skulle vara bra, fast till florida isf eftersom min faster bor där!!! Glad tjej. Fast det är mest för att jag ska lära mig englska bättre för jag har tjatat länge nu om att jag suger på engelska osv och då är det ju bra om jag kommer iväg och får träna på min engelska, visst då? (a)

Så det finns en chans att jag (kanske nån mer av familjen eller hela?) far till florida nästa sommar, TOPPEN X 1000.


Källa: Goolge


Jag har sprungit sedan barnsben



Hej. Jag gästbloggar!


/ Ida Cooling Hansson


Blake Lively


Jag tycker att Blake Lively är en av världens snyggaste kvinnor? Jag menar, kolla på henne bara.. WOW. Speciellt håret och kroppen, ansiktet med! Usch, blir så avis.. Jag önskar fan att jag också såg ut så, och jag vet att man inte ska jämföra sig själv med kändisar osv, men hon är grymt snygg!

It's never that easy


have2have.se


Vill ha!

TWO


"om jag bara kunde skulle jag ge dig hela världen"

Torsdag


Godmorgon!
Sitter här och bara fördröjer tiden. Har sovmorgon idag och börjar tio i tio. Men eftersom det inte går att sova länge i detta hushåll så har jag varit vaken ett bra tag för ni som vill veta ;) Har bara två lektioner idag och slutar 12.35, jag gillar torsdagar♥♥


Kände av dina krav

Idag på engelska lektionen hade vi två "gäster" som var mormoner(?) från USA. Trodde att dom skulle prata om själva religionen osv, men det var faktiskt allmänt bara, typ om vädret, dejter, skolan, deras bal som man har i USA, m.m. Blev grymt sugen på att fara dit och stanna i några veckor/månader/år.

Att fara utomlands och stanna ett bra tag är nog något som jag kommer göra när jag har tagit studenten. Bara vara liksom, ta det lungt, kanske leta jobb och sen får man se hur det går och vad som händer.. Hade nog varit helt underbart! Fast helst skulle jag vilja fara dit nu men det känns som att jorden måste gå under först och sedan uppstå innan det blir av att åka dit.


Cooler than me


Genom en blick, kan du ge mig så mycket


Hej closeup och osminkad.

Har just sätt klart på desperata hemmafruar och coger town, dusch nu och sen lite plugg innan jag dejtar sängen. Tänkte faktiskt sätta mig direkt när jag kom hem från skolan med allt detta historieplugg, skjuter upp det som vanligt. Men nu ska jag försöka sitta en timme eller liknande och hoppas på det bästa imorgonbitti.

Förresten vill jag bara säga att jag längtar hur-jävla-mycke-som-helst till jul.

En tvist av två världar

Skola idag, gick ovanligt snabbt med tanke på att tisdagar är en av våra längsta dagar (slutar fem). Fast idag fick vi sluta tidigare eftersom det var några som skulle ha prov sista lektionen.. Imorgon ska jag ha, usch. Industriella revoulutionen? HJÄLP MIG!


"jag ryser när jag hör ditt namn"


Flera år sen jag lyssnade på "svensk rap" men youtuba lite imorse, och sen hitta jag den här.
Fastnad. Direkt.
Tyvärr..

Nu ska jag i alla fall plugga lite engelska glosor till imorgon och efter de blir det en god kvällsfika eller liknande, hörs!♥

VINTER


Gårdagen spenderades mestadels med Ida och Julia, vi kollade på en innebandymatch, käkade och senare på kvällen var vi bara ute och tog det lungt. Idag är det måndag, ännu en ny vecka och börjar den med feber.. Måste även införskaffa mig en vinterjacka, går omkring med en höstjacka(eller vad det nu är) och fryser sönder varje gång.

Nu ska jag fortsätta och se film, ciao!


Show me that it's real


SAW 3D



For iväg och såg Saw i 3D i gårkväll. Kanske inte det smartaste draget för min del, flera gånger fick jag sitta där och blunda, haha. Även om saw filmerna inte är läskiga så är dom äcklig och brutala. Trodde att jag inte skulle kunna somna, att jag skulle tänka på den dära gubben på bilden ovan, men det gick hur bra som helst.

Men, aldrig mer igen att jag går och ser en skräckis på bio..

2 bra



Måste bara få säga en sak: när jag och la familja (-linnea och + roger) var på max så var Anja Persson där! Haha, inte så kul kanske men ändå (a) plus att min mentor var där, jag ba: shit det där såg ut som min lärare och sen så heja han och då märkte jag att det var han, pinsamt..

Jaja.  nu ska jag ta och byta kläder och sen pyser jag in till stan denna lördag kväll! Hörs♥

Stan

For in till stan i hopp om att få se idolerna, alltså idolerna som gått vidare.. olle, andreas, jay m.m. Men när vi kom in till strand så är det idolerna som ÅKT UT som är där och inte dom som gått vidare.. Så jag, amanda och ida blev väl lite små less över det, men daniel var där iaf.♥♥ Så söt kille alltså! ;) Plus att vi stod och stirra ut fabbe och raffel från luleå hockey, och ja.. dom märkte de (a)

Är i alla fall hemma nu och väntar på käk, blir pizza! Kvällen var först planerad, men nu ser det inte ut att bli så som det var tänkt, så vi får väl se vad som händer ikväll.

Idol


Haha, måste bara få säga det här.. Jag följer inte idol men ser det ändå nån gång då&då, men antingen ska Olle, Weise eller Jay vinna! Det är mina favoriter, tjejerna? I mean, WHAAT?! Visst dom är bra, men jag tål dom inte.. Åh, Weise eller Jay och Olle bara för att han är snygg!

Sen klippet ovan, haha. Fan va charmigt!
Nu väntar gomiddag och sen får vi se hur kvällen slutar. Hörs! ♥

P!nk - Rasie Your Glass


Hårproblem?

TVÄTTA RÄTT:
1. Borsta alltid igenom håret innan du tvättar det eftersom det är sprödare och lättare går av när det är blött.
2. Tvätta håret i ljummet vatten som öppnar upp stråets fibrer och gör att schampot kan verka bättre.

KOMBOHÅR:
1. Har du fet hårbitteb samtidigt som längderna känns torra? Undvik schampo med för fett hår och satsa på ett för normalt hår.
2. Tvätta hårbotten, men låt längderna enbart sköljas igenom med schampot och avsluta med balsam på topparna.
11. Skölj alltid håret med kallt vatten som "läser in" fukten och även stoppar din hårbotten från att produsera mycket fett.

PROBLEM MED MJÄL:
1. Tvätta håret rent först en gång med mjällschampo och sedan en gång till, och lät då schampot verka i hårbotten under några minuter.
2. Byt schampo då och då för att inte riskera att mjällsvampen blir resistent.
3. Blanda två teskedar vinäger med sex matskedar vatten och massera in i hårbotten innan läggdags. Låt verka under natten och gör om procedruen på morgonen.

VOLYM PÅ MINUTEN:
1. Sätt upp håret i en lös, slarvig knut mitt upp på huvudet när det är fuktigt och föna det sedan tort från botten. Maxeffekt på minitid!


Vet inte om nått av dom här tipsen stämmer dock, men tog det från en tidning så antar att det gör det! Om någon av er som läser min blogg har problem(om man nu ska kalla det problem) testa!
Och ja.. Detta är ett förprogramerat inlägg eftersom jag just nu(tror jag iaf) sitter och äter en riktigt god lunch =)


You can turn back

 
En kväll från sommaren. Passar sådär lagomt bra när det snöat hela dagen (a)

Skolan har iaf börjat igen, känns jättejobbigt att gå upp så tidigt på morgonen, men att vara i skolan är fakitskt inte så jobbigt, tack vare en fin klass! Imorgon är det redan torsdag, och då taggar vi träning och att sluta tidigt, tror faktiskt inte att det kommer hända mycket mer än så. Jo, men nu ska jag avrunda och dra mig ett häng framför tv:n.

[Förprogramerat inlägg]


Idag har jag chillat,  sett film, handlat, m.m. Inte pluggat, tänkte men hade ingen ork. Just nu är jag på ett zumba pass med Linnea och Ida, och när jag kommer hem ska jag duscha och plugga. Prov imorgon, hjälp..
Hoppas ni haft en lite bättre dag än mig iaf, vi hörs!

2 bra från Hurts


Slö-söndag!

Har inte gjort något alls under dagen, chillat här hemma och springt omkring och velat ha läsk/godis/chips osv, utan lycka. Kvällen spenderades hos Adam iaf och nu sitter jag här och nördar mig, ska strax slå på en film, "i rymden finns inga känslor" någon som vet om den är bra?

Godnatt!♥

L00K 0UT AND SAY HEY


Utsikten från mitt fönster.. Vinter tider, hejhej!

Nanannan

http://www.gratispremium.com/?ref=705834

Klicka på länken och bli medlem eller få gratis spotify!

Övernattning

Igår övernattade Ida hos mig så hon for hem för ett tag sen. Haha, gårkvällen? Ja, vad ska man säga? Hur som helst så slutade kvällen med kortspel och vid fyra tiden så dejtade vi sängen. Själv är jag som ett lik idag, usch. Hade helst av allt bara stannat hemma hela dagen och sett på film, käkat godis osv.. Perfekt söndag typ!

Bjussar på några bilder från igår då


Teenage Dream


Vill. Ha.


Like a moment


Åt nyss tacos, fredags mat eller vadå? Ska strax iväg bort mot bergnäset till Amanda, väntar bara på att Ida ska ha käkat klart. Asså, det är fredag och på tisdag börjar skolan igen? Fan va jobbigt, ju närmare vi kommer desto mer ökar pressen till att plugga, har ju prov på tisdag, och om jag ska vara ärlig så har jag inte en aning om nått av det vi ska ha prov på. Hur som helst så ska jag njuta av dom sista dagarna av lovet och sen tagga inför jullovet? Hehe, men nu ska jag pysa, vi hörs senare!

Pensionärsjävlar



Eftersom jag vaknade så pass tidigt idag så har jag roat mig med att se på "Pensionärsjälvar". Haha, fyfan vad fult pogram, men kunde inte sluta titta på det heller (a)..

Skulle inte sitta helt fel..


Städa


Tog en lite pause från mitt städande.. Alltså, jag tror nog att jag har det stökigast rummet nånsin! Det kan nog mina kära vänner hålla med om också. Haha, ja, men nu fan ska det bli rent och fint.
Annars gör jag ingenting lyssnar på rixfm och försöker vara med och tävla om biljetter till bon jovi, hur nice skulle inte det vara? Två biljetter till hans konsert i NEW YORK! Fast.. Jag skulle aldrig nånsin vinna, men man kan ju alltid hoppas.. Men nu ska jag återgå till att städa. Vi hörs!


3 favoriter just nu



Back to stay


F-i-n-t.


NYTT...

Förövrigt har jag nytt mobilnummer! 070-5530997, endast till för dom som känner mig, okiii? Fast antar att ni som läser min blogg gör det så.. ;)

Äntligen




Hursomhelst, JAG ÄR KLAR MED MIN ANALYS NU!!!! Känns helt jävla u-n-d-e-r-b-a-r-t! Snart blir det väl käk iaf och sen senare ikväll drar jag och ida på ett aerobic pass, förra gången drog vi på aerobic dance vilket tydligen var det svåraste steget av aerobic så idag kör vi på ett vanligt pass istället. Ännu senare blir det att antingen vara med en killkompis eller bara chilla, men det återstår att se. Vi hörs people! 

Flower turns black


Bilder

Jag vet inte vars jag ska börja, men nu är det lov! Känns jäätte skönt, jag chillar mestadels och försöker ha så kul som möjligt för snart börjar skolan igen.. För den delen har jag en samhälls-analys som jag måste göra klart, historia plugg och lite matte plugg som jag måste göra klart innan lovet är slut. Ska vi kalla det kul? .. Tänkte väl det.

Men
Nu ska jag fixa mig och lite sånt, sov alldeles för länge idag.. Jävla väckarklocka, men vi hörs!




You and I Both


Tänkte att ni kunde få lyssna på en till låt som Sam Tsui sjunger. Jag vet inte varför men har fastnat för just den här låten, kanske texten? Texten gör ju låten..

Hur som helst, förprogramerat inlägg så förhoppningsvis är jag ute och göra nått roligt av första lovdagen, vi hörs senare!

RSS 2.0